Festa Major

Una nit de Descorxada

La Banda Patilla va marcar el ritme del recorregut que anava des del Parc de Joan Armengol fins el del Dr. Mascaró. / Laia Patau Fabres

La Descorxada obre la Festa Major de Tiana amb un ambient molt animat i encapçalat per la Banda Patilla.

Laia  Patau Fabrés | 09/09/2018 a les 9:37 0
 

Un any més la Descorxada anima l’inici de la Festa Major. La beguda, la gent i la música atrapen a tots aquests tianencs que busquen passar-s’ho bé en els últims dies d’estiu. La pluja, que ha amenaçat en aquest primer dia de festa, finalment no ha fet acte de presència, permetent així una nit plena diversió.

Minuts abans de les vuit segueixen els preparatius per una nit que promet. Els tianencs s’apilen en el Parc de Joan Armengol on cada vegada s’hi suma més gent. Molts comenten la Descorxada de l’any passat esperant que aquesta nit la superi: “Recordo que un dels bars tenia una terrassa molt xula“deia una noia castanya a la seva amiga.

A les nou en punt arriba més gent, molta més gent, joves, adults, pares amb nens i nenes, i ja es comencen a escoltar els preparatius de la Banda Patilla que, finalment, començarà 20 minuts més tard.

Com el flautista d’Hamelín, la Banda Patilla lidera als tianencs en un correbars que ens fa tornar a l’infància amb tot tipus de bandes sonores i cançons. Des de YMCA al Detectiu Conan. Amb aquest grup la marxa està assegurada.

Ball endavant, ball endarrere, una volta i passes de costat a costat, així segueixen els participants a la banda. Parada per parada la gent es va animant, un efecte causat principalment per la companyia, la música i la beguda. Grupets de persones xerren i xerren, beuen i beuen i aquest és el patró d’una nit de Descorxada.

Laia  Patau Fabrés