Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“1,2,3, rodant!”

A finals dels anys 70, Avecrem Gallina Blanca, va fer anar de corcoll tothom. El que ara és el Verd és bo, uns anys abans que fós Flors Gemma, va acabar reconvertit en una botiga de queviures. Un anunci amb el popular “xup, xup, avecrem” de rerefons que pretenia visualitzar Tiana a la petita pantalla però l’anunci mai es va arribar a emetre per televisió.

AVECREM2

Ara fa 10 anys, el 2003, la productora Diagonal TV tria Tiana per gravar els interiors d’algunes escenes de la pel·lícula “Mar Rojo”. Maribel Verdú comparteix durant uns dies la vida tianenca  a la casa del  carrer Sant Domènech que hi ha just a l’entrar, a tocar de la placeta. L’anècdota, les pintades a la paret de l’antic local del PSC que es van haver d’esborrar, perquè es colaven a tots els planos per una de les finestres de la casa.

 

MaribelVerdu

L’any 2006 en plena setmana santa la Sala Albéniz del Casal de Tiana es va convertir en el gimnàs d’una escola americana per poder fer el rodatge de Cheetah Girls 2, una producció de Disney Chanel amb Raven com a protagonista. El més destacat del rodatge va ser que el director de la cinta: Kenny Ortega era el coreograf del darrer espectacle de Michael Jackson, de Dirty Dancing i va dirigir les tres pel·licules de Hight School Musical

https://www.youtube.com/watch?v=CGa8nRxRdp8

L’any 2011 va ser La Trinca, qui va ensenyat Tiana a Catalunya amb la gravació d’una de les escenes de la pel·lícula “La Trinca: biografia no autoritzada” al Cucudrulu del Casino de Tiana.

En cap d’aquestes gravacions, però, ha sortit ni un tianenc. On sí que el poble va fer de figurant va ser en una festa. La “Fiesta” de The Pogues, un videoclip gravat a la plaça de la vila l’any 1986.