Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

1500 tianencs ja tenen el seu cubell amb xip

Medi Ambient ja ha repartit 1500 cubells d’escombraries amb xip. Un 54% del que estava previst entregar, segons l’Ajuntament. El dia de més èxit d’aquesta campanya va ser el dissabte 29 d’abril, el primer dia que es van obrir les portes del Casal per donar les galledes. Durant aquesta jornada, 400 tianencs van marxar a casa amb el nou Marronet i el nou cubell gris. Uns resultats que el regidor de medi ambient, Héctor González, valora molt positivament.

 

Des de l’oposició, però, Convergència i Unió critica una manca d’informació clara. Ho ha dit el regidor Joan Cañada.

 

El regidor de medi ambient creu que l’allau de ciutadans que han anat a buscar el cubell demostra que s’ha fet una bona feina de comunicació. González ha posat d’exemple els fulls informatius que s’han enviat a totes les bústies.

 

Què passa amb els que no han anat a buscar el cubell?

Un cop acabada aquesta primera fase, al Casal, comença la segona. A partir d’aquesta setmana, i fins al mes de juny, els responsables de la campanya aniran porta per porta a repartir els cubells amb xip als domicilis on encara no hi son. I és que a partir del 5 de juny només es recolliran les escombraries que estiguin dins aquestes galledes. Des de l’Ajuntament expliquen, però, que en casos excepcionals es pot trucar al telèfon de medi ambient per buscar solucions.