Derrota contra el Premià de Dalt (0-2) que fa molt de mal al CCE Tiana

Mal partit del CCE Tiana que ha vist com un rival directe per la salvació, el Premià de Dalt, el guanyava per 0 a 2. Els tianencs han anat molt a remolc i el factor camp no ha pogut ser suficient per endur-se un partit que haurien d’haver guanyat. L’entrenador es mostra tocat, com ell mateix confirmava, Ferran Martín

Els tianencs ha vist com en 4 minuts els hi marxava el partit. Al minut 27, Oriol Rubio obria el marcador i deixava una mica més ensorrades les opcions del Tiana. Només 4 minuts després, al 31, Carrero feia el que, a la par, seria el definitiu 0 a 2 i que ja no s’ha mogut. Un partit en que l’equip no ha jugat bé i que tampoc ha entrenat com caldria, com explicava el mateix entrenador

A més Andreu Argudo ha estat expulsat a falta de 15 minuts, el que gairebé ha fet dir adéu a tota opció de tirar endavant el partit. Però el mateix tècnic creu que els jugadors han vist com un punt d’inflexió aquest resultat i que ara només poden canviar les coses. Ferran Martín

Amb aquest marcador el CCE Tiana suma una nova derrota. Ja en van 10. Només han sumat 4 empats en tota la temporada i no han aconseguit encara cap victòria en les 14 jornades de lliga que portem fins al moment.