Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

16N: El Garden acull un acte solidari en suport als detinguts des del 23S

Després de les detencions que es van produir el passat 23 de setembre, un grup de tianencs i tianenques es van reunir, a títol individual, per començar a plantejar un acte en suport seu. Així és com va néixer Tiana contra la repressió. En Franz i l’Eulàlia són dues de les persones que en formen part:

 

Després de la sentència del Suprem, quan les accions repressives van augmentar, van decidir replantejar l’acte i parlar amb Alerta Solidària, que els va suggerir quina era la millor manera d’ajudar als detinguts:

 

Així doncs, tots els diners que es recullin en aquest acte solidari aniran destinats a finançar les despeses judicials de les persones represaliades. L’entrada serà d’un mínim de 5€ i s’oferirà un sopar a càrrec de l’AEiG Roger de Flor amb diversos preus i menús.

El Cau és una de les sis entitats que col·laboraran aquest dissabte:

 

L’acte, doncs, es farà el dissabte 16 de novembre a l’Antic Garden Tiana. Parlaments, monòlegs, poesia i música ompliran l’espai tianenc de cinc de la tarda a una de la matinada. Tal com explica l’Eulàlia, l’objectiu d’aquest esdeveniment és que arribi al màxim de gent possible:

 

Entre els artistes convidats a l’acte, conduït per l’exalcaldessa de Badalona Maria Dolors Sabater, es troben David Caño i David Fernández, la monologuista Oye Sherman i els músics Roc Casagran i Cesk Freixas, Senyor Oca, Adala i Infumables. Tots actuaran de manera gratuïta:

 

De moment, Tiana contra la repressió dirigeix totes les seves forces a l’acte de dissabte. Però tindrà continuïtat?

 

Tiana contra la repressió compta amb Instagram, Twitter i Telegram, canals per on van informant de totes les novetats. En el cas que es vulgui ser voluntari o voluntària i ajudar a organitzar l’acte, es pot enviar un correu a antirepretiana@gmail.com o seguir el canal de Telegram, on han penjat un drive amb tasques per distribuir.