Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

28 participants, més espais de degustació i més sostenible: torna el Tast Tiana

La mostra gastronòmica i del vi de Tiana ha viscut dos anys allunyada del seu format tradicional a causa de la pandèmia. Ara, en la seva tretzena edició, el Tast Tiana torna aquest 10, 11 i 12 de juny al centre del poble i amplia les seves localitzacions.

Així doncs, la Plaça de la Vila s’eixamplarà per oferir una major comoditat a l’hora d’accedir als punts on estaran instal·lats els restaurants i cellers. Per altra banda, els espais de degustació, que estaven ubicats als jardins de Can Baratau, Can Riera i el jardí Lola Anglada, creixeran amb nous punts al carrer Lola Anglada, Marquès de Monistrol i la barra a la plaça del Coro.

Can Riera continuarà tenint un gran protagonisme. De fet, aquest any no només acollirà activitats com el tast de vins de Johnny Alemán o la presentació del llibre “Cuina o barbàrie” de Maria Nicolau, sinó que també serà la seu del tradicional pregó. Enguany, el convidat serà el xef del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramenet, Víctor Quintillà, que compta amb una estrella Michelin.

Una altra novetat d’aquesta tretzena edició serà la incorporació de safates retornables, que es podran comprar per 1 euro als punts de compra de tiquets, ubicats als carrers Marquès de Monistrol i Lola Anglada, tot i que un cop retornades es tornarà aquest euro. També s’instal·larà una font d’aigua potable a l’entrada de la Plaça de la Vila.

El Tast Tiana comptarà amb la participació de 15 restaurants, 2 forns, 8 cellers, 2 cerveses artesanes i 1 licor artesà. Per poder tastar algun dels seus productes, ja podeu comprar de manera anticipada, des d’aquest dimarts 31 de maig, els tiquets, tot i que també es podran aconseguir el mateix dia del Tast.

La venda anticipada es farà al pati de la policia cada matí de nou a dues i el dimarts de quatre a sis de la tarda.