Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Olga Rué: “Encara falta diàleg entre l’equip de govern i l’oposició”‘

La portaveu del grup municipal de Convergència-Demòcrates, Olga Rué, ha afirmat en una entrevista a La Local-Ràdio Tiana que a l’actual equip de govern “li falta una idea clara de quin model de poble vol”.

Aquesta és la segona entrevista de La Local-Ràdio Tiana als portaveus dels 6 grups municipals -PSC, CDC-Demòcrates, ERC, Junts per Tiana, CUP i PP. En elles, ens expliquen quines són les propostes de les seves formacions pel 2016.

Rué ha expressat la seva preocupació pel fet que, en línia amb això, l’Ajuntament encara no ha presentat el seu projecte de Pla d’Actuació Municipal (PAM) tot i que l’alcaldessa va dir, remarca Olga Rué, que el presentarien aquest mes de febrer:

 

Un altre dels punts que més preocupa, mirant endavant els propers mesos, a Convergència-Demòcrates és la situació del comerç local a Tiana. Segons creu Rué cal urgentment un pla municipal específic que l’impulsi. En aquest sentit, CDC-DC proposa ajudar i incentivar els emprenedors, crear espais de co-working i, també emmirallar-se en altres propostes que ja funcionen, com els nuclois comecials locals d’Alella o Montgat:

 

Olga Rué es mostra, a l’entrevista, molt crítica amb el “Retrobem-nos” i la pacificació i urbanització del doble revolt. El seu grup municipal considera que l’equip de govern “dona voltes sense resoldre-ho”. Per a Convergència, diu, hi ha un problema fonamental que no s’afronta: la falta de seguretat en aquell tram, derivada del trànsit massa ràpid de vehicles a la zona:

 

Malgrat tot això, CDC-DC “està plenament diposat”, assegura Rué, a conformar un equip de treball que estudïi i tiri endavant solucions a tota l’àrea del doble revolt: “estem oberts a treballar conjuntament” remarca Olga Rué a l’entrevista.

Un dels temes al qual el grup municipal de Convergència-Demòcrates ha fet més seguiment els darrers mesos ha estat la remodelació de la casa Riera. Aquestes són algunes de les propostes que aquest grup municipal té per a l’emblemàtica casa tianenca:

 

Olga Rué parla també, a l’entrevista, de la relació amb l’alcaldessa, Ester Pujol. Creu que el vincle amb l’oposició “és més equilibrada que temps enrera” però que encara falta diàleg entre aquesta i l’equip de govern:

 

Hi ha un tema molt recent sobre el qual Olga Rué alerta l’Ajuntament: creu que les ofertes de licitacions municipals haurien de sortir publicades molt més ràpid, atenent la situació de falta de feina i perspectives laborals que encara pateix un gran nombre de tianencs i tianenques.