Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les DO d’Alella i Priorat es donen la mà a la Biblioteca de Can Baratau

Vi blanc de Quim Batlle i el Negre que ha portat Sara Pérez de Mas Martinet s’han ajuntat aquest divendres a la tarda a la Biblioteca de Can Baratau de Tiana. Dins la iniciativa biblioteques amb DO s’ha fet una xerrada col·loqui en que una trentena de persones han pogut preguntar i provar dos vins de dos llocs molt diferents de Catalunya. Un de molt tianenc portat per Quim Batlle. L’altre del Priorat que ha portat Pérez, enòloga de la zona del Priorat i Montsant. Vins que han estat molt ben acollits pel públic assistent. Al final de la xerrada el tianenc Quim Batlle s’ha mostrat satisfet amb l’experiència encara que demana “més participació”

 

Per altra part la convidada ha estat Sara Pérez, que ha portat un vi com el Mas Martinet. Un Priorat que ha fet les delícies del públic assistent i que ha contestat a totes les preguntes que se li han plantejat. Al final es mostrava molt satisfeta. Sara Pérez

 

Pérez també ha pogut provar la varietat de Foranell de Quim Batlle, per la que no ha escatimat elogis. Segons, la que ha estat escollida millor enòloga de Catalunya per l’Associació de Sumilleres. Creu que podria ser un dels “grans vins del país”

 

Un any més la Biblioteca de Can Baratau s’ha incorporat a la Xarxa de Biblioteques amb DO. Una iniciativa que ja fa 4 anys que està en marxa i que cada cop guanya més adeptes.