Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Artistes tianencs comencen a fer realitat el Museu a Cel Obert

Són 7 artistes de Tiana o molt vinculats al poble: Bianca Batlle, Elena Llongueras, Iñaki Ojinaga, Joel Yuste, Marc Soldevila, José Giralt i en Josep M.Galceran, en “Fletxa”, que a més de pintar-hi una obra també coordina el projecte. Aquest dilluns al matí han començat a fer realitat un projecte del qual se n’ha parlat al llarg d’aquest any: el Museu a Cel Obert. Ho han fet començant a pintar el llarg mur del Camí Dalt d’Alella, entre el Casino i l’entrada al Mas Blanc. En parla en “Fletxa”:

 

Aquesta primera passa ja materialitzada del nou museu tianenc és un moment important pel poble, tant important com la inauguració, que es farà aquest diumenge 18. Núria Blasco és la regidora de Cultura:

 

L’Elena Llongueras és una altra de les artistes que aquest dilluns ha començat a plasmar el seu art al Museu a Cel Obert. Ha estat un moment emocionant per a ella:

 

En José Giralt pinta molt a prop d’una densa heura que s’enfila pel mur, per això ha decidit que la seva obra s’hi acabi ajuntant:

 

Tant en Fletxa com la resta d’artistes estimen que les seves pintures al Museu a Cel Obert poden durar molts anys, com les d’Àlvar Suñol a la piscina municipal… “sempre i quan les respectin, és clar”, remarca l’artista tianenc.