Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Satisfacció veïnal per l’arranjament del carrer Sant Antoni, tot i algun “però”

A finals de novembre començaven al carrer Sant Antoni de Tiana -un dels més antics de la vila- unes obres de millora llargament reivindicades pel veïnat. Ara, l’arranjament del carrer ja és una realitat. Hi ha canvis molt substancials que han agradat als veïns i veïnes d’un carrer que no té sortida per això s’hi fa molt vida, especialment les tardes i els caps de setmana.

La millora princiapl és l’asfaltat del carrer, que s’ha fet completament nou. També s’hi ha millorat l’enllumenat i el clavegueram, i s’ha col.locat un banc.

En general, el veïnat està satisfet, tot i que hi ha alguna millora que diuen que encara no ha arribat. Escoltem dues de les veïnes de Sant Antoni: l’Alba i la Montse.

 

Els mesos anteriors a l’inici de les obres al carrer, un grup de veïns i veïnes havia comparegut al final de diversos plens municipals per expressar, al torn de preguntes, la necessitat que s’hi fessin millores. El seu portaveu és en Jordi Blanch. Està especialment content per la bona comunicació que, assegura, hi ha hagut amb l’Ajuntament:

 

Un altre dels veïns, en Jaume, porta des de nen vivint al carrer Sant Antoni. Ara el veu millor que mai però diu que encara es podria millorar un pèl:

 

Els veïns i veïnes del carrer Sant Antoni van tornar a comparèixer al final del ple d’aquest mes de març, aquesta vegada per agrair públicament les obres de millora que s’hi han fet.

Jordi Blanch, portaveu del veïnat, al ple d'aquest dimarts
Jordi Blanch, portaveu del veïnat, al ple d’aquest dimarts