Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un ple que es preveu mogut

El ple municipal d’aquest dimarts es preveu mogut o tens… o totes dues coses. Tal com informàvem dimecres passat des de La Local, 3 dels 4 grups municipals de l’oposició hi presentaran una moció que reprova el PSC de Tiana per haver enviat, a adreces que no se’ls havien facilitat, correus electrònics amb propaganda electoral.

Al debat d’aquest punt (que ocupa el número 9 a un ordre del dia que en té 15), els socis de govern del PSC, Esquerra Republicana s’hi hauran de pronunciar a favor o en contra, o abstenir-se. És obvi, doncs, que la moció posarà a prova la salut de l’equip de govern.

Si ERC hi vota a favor, la moció prospera. Si el PP hi vota a favor i ERC en contra, també prospera ja que serien 7 els vots a favor (PDeCat, Junts, CUP i PP). Si hi ha empat perquè el PP s’absté i ERC també o hi vota en contra, el desfarà el vot de qualitat de l’alcaldessa.

 

Nova moció contra el masclisme i subvencions per activitats 

El ple porta a la seva aprovació, a més, altre punts. Entre ells, i a instàncies de l’equip de govern, una altra proposta d’acord (aquest mandat n’hi ha hagut diverses) que vetlla per la igualtat i contra la violència masclista. Proposa mantenir els recursos municipals per combatre aquest tipus de violència a tots nivells i per reforçar les campanyes de sensibilització. També proposa crear i promoure un consell municipal d’igualtat i contra la violència masclista.

També en aquest ple s’aprovaran, amb tota probabilitat, les bases del concurs públic per atorgar subvencions per fer activitats culturals, esportives i socials al poble.

L’ordre del dia el podeu consultar aquí