Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

50 víctimes de nacionalitat espanyola, entre les quals els 2 treballadors de Kao Corporation

El nombre de víctimes espanyoles de l’accident de l’avió de Germanwings, que es va estavellar als Alps francesos aquest dimarts 24 de març, s’ha elevat a 50, segons dades del Ministeri de l’Interior.

Entre les persones de nacionalitat espanyola que hi han perdut la vida, 35 serien catalanes, una d’elles el veí de Tiana. El tianenc era vicepresident de l’empresa Kao Corporation i anava acompanyat d’un altre company de feina. Eren dos comercials de l’empresa química japonesa, situada a Barberà del Vallès. Les banderes d’aquesta seu també onegen a mig pal.

El vol Barcelona – Düseldorf, de fet, portava diverses persones que es desplaçaven per motius de feina. A banda dels dos treballadors de Kao Corporation, també hi havia els quatre maresmencs de l’empresa Nutrisport i dos de Desigual.

En l’accident van morir els 144 passatgers i els 6 membres de la tripulació que van agafar l’avió a l’Aeroport del Prat amb destí la ciutat alemanya de Düsseldorf.

 

Es reprenen les tasques de rescat dels cossos

Les tasques de rescat dels cossos dels passatgers de l’avió de Germanwings s’han reprès aquest dijous al matí. Els equips especialitzats en els rescats de muntanya s’han començat a desplaçar en helicòpter cap a la zona, que és molt escarpada i de molt difícil accés. Les tasques se centraran en començar a recuperar els cossos de les víctimes.