Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Excepcional acollida al nou club de lectura per a infants de 9 a 12 anys

Excepcional arrencada del “La penya dels llibres”, el club de lectura per a infants de 9 a 12 anys que es fa a la biblioteca Can Baratau. L’estrena i presentació del nou espai, aquest 20 d’octubre, va tenir tant d’èxit que alguns nens i nenes van quedar en llista d’espera. Qui diu que no llegeix, aquesta franja d’edat? La directora de Can Baratau, Núria Fàbregas, n’està més que satisfeta:

 

La primera sessió de “La penya dels llibres” ha servit, sobretot, perquè els 20 nens i nenes que integren el club de lectura es coneguin entre si i, també, perquè sàpiguen qui és i com ho fa l’adult que dinamitza el grup, en Joan de Boer. Ho explica Núria Fàbregas:

 

La Penya dels Llibres es troba un cop al mes a la biblioteca, havent llegit el llibre que de Boer els ha proposat el mes anterior. Aleshores, posen en comú un seguit de respostes i comentaris que fan col.lectivament sobre l’obra llegida. A partir d’aquí comença un aprenentatge en molts sentits, assenyala Fàbregas:

 

Cada sessió de “La Penya dels Llibres” dura una hora i té diversos espais, amb un final que sempre és lúdic.

Hi participen nens i nenes de 4t i 5è de les dues escoles de Primària de Tiana, Tiziana i Lola Anglada, aproximadament a parts iguals. Molts d’elles i elles han estat dels Culdolla, un dels clubs de lectura infantil més emblemàtics que ha tingut la biblioteca tianenca.