Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

53 ERTOS i 201 persones afectades a Tiana

L’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme ha publicat un informe amb l’afectació dels Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) a escala municipal i per activitats econòmiques.

L’informe, que recull dades fins a 1 de maig publicades pel Departament de Treball, Afers socials i Famílies, reflecteix que s’han presentat ERTO en els 30 municipis de la comarca i que la majoria han estat per força major.

Tal com recull l’informe, a Tiana s’han presentat 53 expedients de regulació temporal d’ocupació i s’han vist 201 persones afectades. Si ho dividim per seccions econòmiques, la més afectada ha sigut el comerç a l’engròs i al detall, amb 63 persones; seguit per la construcció, amb 34; i l’hostaleria, amb 28.

Aquestes dades només recullen les persones treballadores afectades de forma directa. Per exemple, les dades no reflecteixen les persones afectades per l’aturada econòmica de la crisi sanitària de la Covid-19 en tant que no han estat contractades, com és el cas de les feines de temporada en el subsector turístic i afins.

Podeu consultar l’informe complet en aquest enllaç.