Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts preguntarà al ple per què Tiana encara no té Pla Local de Seguretat

Junts per Tiana vol saber per què Tiana encara no té un Pla Local de Seguretat i si s’han instal.lat ja al poble totes les càmeres de seguretat que contemplava el Pressupost municipal del 2017. Són dues de les preguntes que el grup municipal farà a l’alcadessa al ple d’aquest dimarts. Les farà dins d’una interpel.lació que contempla diverses qüestions, totes elles relacionades amb la seguretat a Tiana.

Junts demanarà, també, quines polítiques públiques de seguretat ha posat en marxa aquest equip de govern des que el gener  de l’any passat es va dotar la Policia Local de nous recursos per fer front a l’onada de robatoris que hi va hacer poc abans. Creuen que l’equip de govern actua com un “govern tortuga” en els temes de  seguretat i que Tiana hauria de tenir un pla local de seguretat. Isaac Salvatierra és el portaveu de Junts:

 

La forma en què es pregunten totes aquestes qüestions és una interpel.lació, una figura molt poc utilitzada als plens:

 

A la interpel.lació, Junts també preguntarà quines propostes per millorar la seguretat a Tiana ha fet la Mesa de Coordinació Operativa, espai de coordinació entre Policia Local i Mossos d’Esquadra en matèria de seguretat, que es reuneix periòdicament.

Junts preguntarà també si és suficient el nombre d’agents en plantilla de la Policia Local de Tiana per fer front als reptes actuals de seguretat al poble i quina dotació econòmica preveu destinar l’equip de govern dins el Pressupost Municipal del 2018 a la seguretat al municipi.