Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El segon intent de moció de censura, tancat definitivament

No hi haurà moció de censura contra l’alcaldessa de Tiana, tampoc al segon intent. Aquest dilluns ho han anunciat, en roda de premsa, els grups municipals de Junts, ERC i la CUP. I han explicat perquè: la llei no permet presentar-la a Registre si no es compta amb la majoria per fer-ho, que són 7 vots. És a dir: si no es compta, en aquest cas, també amb el PDeCAT-DC, que ja va deixar clar que no s’hi suma. Per tant, el segon intent de moció de censura contra Ester Pujol ha girat full aquest migdia: un tancament escenificat amb la roda de premsa. Maria de Gador Ayra, presidenta local d’ERC:

 

Els representants de tots tres grups han tornat a explicar les raons per tancar el primer intent de moció, el desembre passat, i les que van portar a obrir el segon. No hi han faltat els retrets a la manca de compromís i de feina concreta desenvolupades pel PDeCAT-DC. Gemma Liñán, coordinadora de l’assemblea de Junts per Tiana:

 

De rerefons, en tot moment, el model de poble: un dels dos motius principals pels quals el bloc Junts-ERC-CUP i PDeCAT-DC no s’han entès, ha assenyalat tots tres grups avui. Àlex Rosa, portaveu de la CUP:

 

Per a la CUP, ha explicat Rosa, l’alcalde de consens era el candidat de Junts, Isaac Salvatierra, ja que no era “ni molt a la dreta, com el PDeCAT-DC, ni molt a l’esquerra, com la CUP”.

A la roda de premsa, tots tres grups han repartit còpies del programa de govern que havien elaborat per a l’any i escaig que queda de mandat, per aplicar en cas que la moció hagués estat aprovada. Un programa, han criticat, que en cap moment va voler fer el PDeCAT-DC, malgrat la seva insistència, han dit.