Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

6.731 persones estan cridades a votar aquest 10-N a Tiana

Els tianencs i tianenques tornen a estar cridats a les urnes. En concret, 6.731 persones podran exercir el seu dret a vot aquest diumenge 10 de novembre per a alguna de les candidatures que es presenten a les segones eleccions generals al Congrés i al Senat en un any.

Igual que en les eleccions del 28 d’abril, s’habilitaran 13 meses electorals en 5 col·legis diferents. La Catequística tornarà a ser la seu amb més meses, un total de 4, per acollir els 1.675 censats. Tot i això, Can Baratau, amb 3 meses, serà la que acollirà més votants, un total de 1.837.

En nombre de votants, la segueix l’Escorxador, amb un total de 1.324 censats; l’Escola Tiziana, amb 953; i l’Escola Lola Anglada, amb 942. Totes tres comptaran amb dues meses.

La votació començarà a les 9 del matí i acabarà a les 8 del vespre, moment en què es tancaran els col·legis electorals i s’iniciarà l’escrutini. Els periodistes de La Local-Ràdio Tiana recollirem el recompte en directe a través de les xarxes socials i buscarem la valoració dels representants dels partits polítics que es presenten.

Enguany, els principals partits o formacions polítiques que concorren a aquestes eleccions seran 9: ERC, amb Gabriel Rufián de cap de llista; el PSC, liderat per Meritxell Batet; En Comú Podem-Guanyem el Canvi, amb Jaume Asens al capdavant; Ciutadans, encapçalat per Inés Arrimadas; Junts per Catalunya, amb Laura Borràs de cap de llista; PP, liderat per Cayetana Álvarez de Toledo; Vox, amb Ignacio Garriga al capdavant; CUP-Per la Ruptura, encapçalada per Mireia Vehí; i Más País, amb Juan Antonio Geraldes de cap de llista.