Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Prop de 250 persones mariden concert de sardanes i tast de vins a Alta Alella

La Cobla Maricel, Alta Alella i l’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana han treballat conjuntament per oferir un concert de sardanes en un entorn de vinyes amb tast de vins i caves.

IMG_3120

La narració de l’espectacle ha estat el fil conductor entre l’oïda i el paladar. A un tast de vins, hi ha un enòleg que explica les característiques de cada vi, el tipus de raïm o l’anyada abans de poder-lo gaudir.

IMG_3152

Al tast de sardanes d’ Alta Alella, un narrador ha explicat la relació de cada sardana amb la terra i el vi, amb les seves peculiaritats, perquè l’oïda tasti les subtileses sonores de cada sardana. Totes les peces del concert tenien per temàtica la terra i el vi i han estat acompanyades d’un tast.

Marià Franco, tenor i representant de la Cobla Maricel, Dolors Solà, secretària de l’Agrupació Amics de la Sardana i Josep Maria Pujol, propietari d’Alta Alella ens expliquen com ha estat el procés per fer realitat aquest concert.

 

Les més de dues centes persones que s’han aplegat al celler destacaven l’entorn del concert, entre les vinyes d’Alta Alella, la temàtica de la Cobla i el maridatge amb els vins

 

Només entrar al Celler, el públic, que ha disposat de manera gratuïta d’autocars per arribar a Alta Alella, ha caminat entre vinyes fins el lloc del concert. Allà els esperava el primer tast de vins.

IMG_3140

Cristina Guillén, propietària d’Alta Alella ens ha explicat el tast, un cava Bruant sense sulfits, natural, del Celler de les Aus i  un exquisit vi negre Dolç Mataró.

 

Entre el públic, els representants dels consistoris d’Alella i Tiana han mostrat la seva satisfacció per l’esdeveniment

 

Un dels moments àlgids del concert ha estat quan la Cobla Maricel ha interpretat la sardana Sant Jordi, composada pel pare de Josep Maria Pujol, propietari del Celler Alta Alella. Escoltem David Puertas, narrador de l’espectacle i la sardana Sant Jordi

 

Després del concert, el Celler Jordana ha acollit un maridatge de tapes i vins, tal com explica Valérie Veilleux, responsable de comunicació i enoturisme del Celler d’Alta Alella

 

Al sopar havien tapes dissenyades per l’ocasió, com la tapa sorpresa sardana del Celler Jordana,  pinxos de foie o salmó entre d’altres per maridar amb 4 varietats de vins i caves.