Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Aquest dissabte s’estrena “There Was a Fiesta!” abans d’anar al Tantarantana

Patty Lemon i Martin Bennet són “dos músics de Barcelona que van fer un únic concert al mític Carnegie Hall de Nova York”. Aquesta setmana, a la Sala Albèniz de Tiana, s’estan fent els darrers assajos de l’obra que recrea aquell moment mític. L’estrena és aquest dissabte 15 d’octubre a les 19h.

fiesta1

Van desaparèixer en estranyes circumstàncies quan estaven a punt d’entrar a la indústria discogràfica nord-americana per la porta gran. Aquestes afirmacions formen part de la trama que, Salvador Sánchez, tianenc, coautor de l’obra, dramaturg i director, explica de “There Was a Fiesta at Carnegie Hall”.

Estan fent els darrers assajos de l’obra a la Sala Albèniz de Tiana abans de l’estrena.

IMG_3380

El director vol transportar el públic al famós teatre novaiorquès el 1959, amb un concert-comèdia que reivindica, segons el fil argumental de l’obra, el paper crucial que van tenir aquests dos músics de Barcelona en el desenvolupament de la música moderna nord-americana. Salvador Sánchez:

 

IMG_3362

La història dels dos protagonistes de l’obra és una recreació a partir de diferents personatges del jazz de Barcelona dels anys 40 i 50.

La Cinta Moreno, coautora de l’obra i que encarna la Patty, ens n’explica l’argument

 

There Was a Fiesta! compta amb la col·laboració de la formació de jazz barcelonina Joel Moreno Trio.

IMG_3371

El novembre l’estrenaran al teatre Tantarantana de Barcelona, on s’hi estaran tres setmanes.