Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

#ElNostreDiaADia1: Georgina Aixelà, del Forn i Pastisseria Aixelà

L’estat d’alarma pel coronavirus ha canviat el dia a dia de tothom. En aquesta sèrie de notícies explicarem com estan vivint aquest canvi els tianencs i tianenques. Comencem amb la Georgina Aixelà, del Forn i Pastisseria Aixelà.

En primer lloc, han reajustat l’horari d’atenció al públic. Ara mateix fan menys hores de les habituals per garantir els productes però sense exposar-se moltes hores:

 

També han adoptat mesures de prevenció i higiene més estrictes, tal com han ordenat les autoritats. Per exemple, els clients han de mantenir la distància de seguretat:

 

A més, fan ús del gel desinfectant abans i després de cada client:

 

Per últim, la feina a l’obrador també s’ha hagut d’adaptar a la nova situació:

 

Si vols explicar el teu testimoni de com ha canviat el teu dia a dia a causa de la pandèmia del coronavirus envia un missatge o una nota de veu al WhatsApp 609 16 45 02.