Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Marga Mbande, Dumpy Lobsters i Cool Cat Combo protagonitzen el cartell de l’Estiu jazz

Estem a l’agost, i, pels tianencs i tianenques, això significa que el pati de les moreres del Casal acollirà una de les cites més veteranes i perennes del calendari cultural: l’Estiu jazz. El festival comptarà amb tres actuacions dividides en tres divendres d’agost, el 9, 23 i 30 d’agost a les deu de la nit.

La cantant Marga Mbande obrirà l’Estiu jazz el divendres 9 amb el trio musical format per ella a la veu, l’Albert Casanova a la guitarra acústica i els pedals i el Xavi Garcia a les percussions. Interpretaran versions afrosoul i afropop com a tribut a les llegendàries artistes africanes que els inspiren, afegint algunes de les seves composicions originals.

El divendres 23 serà el torn de Dumpy Lobsters, un quartet format per veterans músics de l’escena nacional i internacional liderat per Òscar Font. Ell, juntament amb l’Artur Regada, el Josep Traver i el Juli Aymí oferiran un concert de jazz clàssic de New Orleans cuinat amb humor.

Finalment, el trio de swing Cool Cat Combo tancarà el festival el divendres 30 amb un viatge per l’època daurada d’aquest estil, repassant els millors compositors. Juli Aymí repetirà acompanyat per Mykha Violin i Pau Lligades.