Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Una veïna de Tiana mor durant la tempesta d’aquesta matinada

L’Ajuntament de Tiana ha publicat aquest dissabte 7 de setembre una nota de condol a causa de la mort d’una veïna de 42 anys durant la tempesta que ha tingut lloc aquesta matinada. Els cossos d’emergència han localitzat el cos a primera hora a la platja del Cristall de Badalona.

Segons informa el consistori, “s’ha rebut un avís de persona desapareguda en el punt intermedi de la Riera de Tiana i la Riera Sant Jordi, entre els termes municipals de Tiana i Montgat”. La Policia Local ha participat en la recerca i els Mossos d’Esquadra s’estan fent càrrec de la investigació.

En la nota de condol, l’Ajuntament també agraeix la tasca dels cossos d’emergències i serveis municipals, es posa a disposició de la família i convoca un minut de silenci pel ple municipal que tindrà lloc el dimarts 10 de setembre a les sis de la tarda. L’Ajuntament de Montgat també s’ha pronunciat per lamentar aquesta mort.

La tempesta també ha causat desperfectes a la riera, on han saltat fins a tres tapes de clavegueram, cosa que la Brigada Municipal ha treballat per solucionar des de primera hora del matí.

D’acord amb les entitats organitzadores i com a mostra de condol, s’han aplaçat fins a nova data les activitats que hi havia previstes per aquest dissabte, el cinema de muntanya i la Descorxada. Tant el Club Excursionista com Descorxats han manifestat el seu condol.