Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Jero Castellà i el nou projecte musical d’Aleix Tobias posen l’accent tianenc al CAN REON Festival

Aquest divendres 27 i dissabte 28 de setembre tindrà lloc la segona edició del CAN REON Festival, un esdeveniment que reunirà a la masia tianenca propostes musicals, de dansa i artístiques amb la natura i la vinya com a teló de fons.

Entre les actuacions musicals es troben la pianista Clara Peya, que presentarà el seu últim disc “Corsé”; Gregotechno, una fusió entre el cant gregorià i la música electrònica contemporània; el duet barcelonès de música electrònica B1N0; i dues propostes de quilòmetre zero, en Jero Castellà i l’Aleix Tobias. A La Local hem parlat amb ells per conèixer com seran les seves respectives actuacions.

El músic, tècnic i productor musical Jero Castellà interpretarà el dissabte 28 a les sis de la tarda temes propis i covers amb el seu Chapman Stick, un instrument amb un so i una tècnica especials que s’ha convertit en la seva senya d’identitat.

Pel que fa al percussionista Aleix Tobias, vindrà el dissabte 28 a tres quarts de deu de la nit a presentar el seu nou projecte musical IO (Intel·ligència Orgànica). Per formar el grup, Tobias s’ha deixat acompanyar per Karen Lugo; Momi Maiga; Guillem Aguilar, un altre tianenc; i Carles Dénia, tots ells músics amb què ha compartit escenari en diverses ocasions, i que representen el mestissatge d’estils que dona forma al projecte.

A banda dels dos espectacles de dansa que oferirà la companyia Panama Pictures i les videoinstal·lacions i altres exhibicions artístiques, el CAN REON Festival també comptarà amb activitats com la Masterclass i tast de vins a càrrec de Lucia Galdona; o el Silence Meal, una experiència gastronòmica disruptiva que oferiran l’artista Nina Backman i el xef Sami Tallberg.

A més, es podrà degustar durant tot el cap de setmana la primera collita del vi de CAN REON, procedent de les vinyes recuperades.