Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Acollida agredolça de La Virreina al nou mercat i el Mercadona, a Montgat

El veïnat de La Virreina ha acollit de forma agredolça l’obertura del nou mercat de Montgat i el supermercat Mercadona que obriran portes aquest 25 de novembre. Per als habitants del barri, ubicat a 5 minuts a peu del Pla de Montgat que és el lloc on s’ubica el nou espai, és una molt bona notícia ja que podran prescindir del cotxe per fer la compra.

Però per als petits comerciants que encara queden a La Virreina -que es concentren a la plaça Josep Tarradellas- l’anunci d’obertura del mercat i el supermercat ha estat una galleda d’aigua freda perquè temen que acabi amb la seva petita clientel.la. És el cas de l’Albert, que regenta l’única botiga de queviures que hi ha ara al barri:

 

La Marina, mestressa d’una botiga de menjars preparats i xarcuteria, està d’acord en què caldrà reiventar-se per seguir endavant un cop obri la nova superficie:

 

La titular delquiosc de La Virreina fa 10 anys que hi treballa, i també té una clientel.la feta. Diu, amb resignació, que segur que ara perdrà vendes perquè al nou mercat hi haurà també un comerç con el seu:

 

La majoria de veïns, a favor

Entre el veïnat de La Virreina, en canvi, l’opinió és gairebé unànime: s’alegren molt de tenir, per fi, un mercat i un supermercat tant a prop.

 

Els habitants de La Virreina, que pertany a Tiana i a Montgat, només hauran de passar el pont de l’autopista per arribar al nou mercat i supermercat.

IMG_4400