Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Àger Campmajó i Ariadna Vega s’emporten el subcampionat d’Espanya de patinatge de dansa júnior

La parella del Club Patinatge Tiana, l’Àger Campmajó i l’Ariadna Vega, han guanyat el subcampionat d’Espanya de dansa júnior en la categoria de dansa lliure que s’ha celebrat aquest 14 i 15 de maig a Valladolid. Un segon lloc que han aconseguit gràcies a la coreografia que han ballat al ritme de la cançó “Per què he plorat?” del musical Mar i Cel.

El nom de l’Àger i l’Ariadna, però, no és la primera vegada que sona pels altaveus del campionat d’Espanya. La seva primera expedició va ser durant l’any 2018, tal com recorda l’Ariadna:

 

Tot i això, els nervis i la il·lusió segueixen sent les mateixes que el primer dia. L’Ariadna i l’Àger expliquen què ha significat per a ells guanyar aquest segon lloc:

 

La competició d’enguany ha estat marcada per les restriccions per la Covid-19, tal com explica l’Àger:

 

L’Ariadna explica l’entrenament extra que han hagut de fer per preparar-se pel campionat:

 

L’Àger afegeix que les coreografies que han defensat aquest cap de setmana porten treballant-les des de fa gairebé dos anys, a causa de l’aturada que van fer l’any passat a causa de la pandèmia:

 

A part de la coreografia lliure que es va emportar el subcampionat, també van ballar una samba. L’Ariadna ho explica:

 

El campionat es va transmetre en directe pel canal de la Real Federació Española de Patinaje. Podeu recuperar l’actuació de la parella en aquest vídeo de Youtube a partir del minut 8:33:00.