Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Agost d’obres a Tiana

Les obres als carrers de Tiana han tornat puntualment a la seva cita de l’estiu. La reurbanització de Lola Anglada i Sant Cebrià, així com en una part del passatge Sant Cebrià avança a bon ritme. Veïns i veïnes accepten, en general, amb força resignació el petit daltabaix. La Local ha volgut conèixer algunes opinions de persones que, o bé viuen al centre, o bé hi fan vida a les hores en què les màquines hi estan treballant aquest mes d’agost:

 

Aquest dimecres ja es poden veure posades bona part de les noves llambordes al carrer Lola Anglada. Al passatge Sant Cebrià les màquines ja fa dies que han començat a aixecar tot el paviment antic, que també serà substituït.

Can Riera per la seva banda, ha canviat completament la imatge exterior: des de fa uns dies llueix façanes completament restaurades i pintades, i noves finestres. El mur vegetal -la façana que dón al nou bloc de pisos- ja té una incipient heura que es comença a enfilar paret amunt. Justament aquest dimecres, els operaris desmuntaran la bastida metàl.lica des d’on s’han fet els principals treballs a l’emblemàtica masia des del mes de juny.

Més amunt, a la petanca, també s’hi han fet millores. Concretament, la consolidació del tal.lús que hi ha just per sota del Camí Dalt d’Alella.

D’altra banda, alguns carrers com Mare de Déu de la Mercè i Santa Joaquima de Vedruna (el punt on conflueix amb M. de Déu de la Mercè) han estat reasfaltats també aquest mes d’agost.

La remodelació del parc de Can Puigcarbó -de la qual La Local en parlava el passat 21 de juliol– està força avançada. Està previst que el nou espai pugui estar habilitat per la Festa Major.