Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Alumnes de l’Escola Municipal mostren allò que hi han après

L’Escola Municipal de Música i Dansa ha organitzat audicions individuals per mostrar a les famílies el que els seus alumnes han après fins ara. Peces individuals, en parella, i classes en obert és el que van poder veure els qui hi van anar el dilluns a la tarda.

A fora de l’auditori, una llarga cua d’alumnes amb els nervis a flor de pell. Somrient tímids i amb les partitures en mà, esperaven el seu torn. A la cua, també, els mestres miraven amb complicitat els nous músics per donar-los les millors vibracions.

IMG_4855

A dins, ulls emocionats abans i durant el recital. Pares, mares, avis, germans i amics esperaven ansiosos el que, per ells, va ser el millor dels concerts.

IMG_4854

S’hi van tocar peces de grans clàssics com Bach. També música soul, peces modernes i d’importants musicals com Chicago. I d’instruments, n’hi va haver un munt. Piano, a dues i a quatre mans, clarinets, bateries, violins, guitarra espanyola i, per suposat, la veu. Així sonaven algunes de les peces:

 

I així, una bonica versió de la cançó “All my loving” del grup anglès The Beatles:

 

IMG_4873

Un cop acabat el recital i ja amb els nervis en una altra banda, dues alumnes, la Dafne i l’Andrea, ens van explicar com s’havien sentit abans i durant l’actuació:

 

IMG_4872

Ens van explicar que a l’Escola s’hi senten acollides i que tenen ganes d’anar-hi per estar amb els seus companys.

 

La directora del centre, Mercè Montfort, va fer una molt bona valoració de la mostra individual tot i els nervis que tots plegats van passar.

 

IMG_4874

La Mercè va aprofitar per animar a tots aquells qui estimen la música a visitar-los al concert de Nadal que es farà dissabte a les 12h. Hi actuaran en grup els diferents alumnes del centre i, de ben segur, també rebrà molts aplaudiments.