Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ana Ferreira guanya la segona edició del concurs de cartells de la Festa dels Racons

La segona edició del concurs de cartells de la Festa dels Racons ja té guanyadora: l’Ana Ferreira. El veredicte es va donar a conèixer el passat dimarts 11 d’abril a través de les xarxes de l’entitat tianenca. Així doncs, la seva obra ja està preparada per ser la imatge gràfica de la novena edició de la Festa dels Racons:

 

Ana Ferreira, natural de Porto, explica a La Local que viu a Tiana des de fa només 5 anys. Va conèixer el concurs a través de la revista municipal i es va animar a apuntar-se:

 

Ferreira detalla que per elaborar el cartell ha seguit les directrius de les bases i s’ha documentat sobre l’esdeveniment. És per això que en el seu disseny ha volgut reflectir l’essència de la Festa dels Racons, el moviment:

 

L’Ana explica que, abans de participar en el concurs i conèixer més sobre la Festa dels Racons, no feia gaire vida al poble. Ara, però, assegura que el dissabte 13 de maig la gaudirà des de la primera fila:

 

L’acte de lliurament del premi, que consisteix en un val de 100 euros per gastar en el comerç local, es farà el mateix dia de la Festa dels Racons al parc Joan Armengol a dos quarts de nou del vespre. Allà mateix estaran exposades les obres que no han resultat guanyadores. Des de l’organització estan molt contentes per la resposta que ha tingut el concurs, que enguany ha sumat un total de 52 propostes.

En la primera edició del concurs de cartells la guanyadora va ser la Marina Fernández, que va escollir com a protagonista a La Ben Plantada, un element icònic de Tiana que li va servir tant per establir un vincle directe amb el municipi com per destacar la figura de la dona.