Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Aniceto Riera: “No tota la culpa és de Munuera però calia fer un gir de timó per evitar el descens”

Aquest dimarts es coneixia la destitució de Carlos Munuera com a entrenador del CCE Tiana. Un cop presa aquesta decisió, la junta ha començat a moure els fils per poder trobar un substitut que doni unes garanties i que serveixi com a revulsiu per l’equip. La decisió ha estat presa de manera meditada i el president creu que era el moment de fer-ho. Aniceto Riera

 

El mateix president creu que el nou entrenador té molta feina per davant. Valora positivament el treball que a fet Munuera, sobretot perquè molts jugadors que haurien d’estar a l’equip finalment no s’hi han quedat.  Això ha fet que l’inici de temporada sigui irregular.

 

Però des de la junta també s’assumeix la seva part de culpa, ja que l’equip no estava ben configurat. Aniceto Riera

 

Torna la vella guàrdia per evitar el descens

Ara s’han mogut els fils ràpid per poder contactar amb un entrenador com és Ferran Martín. Un tècnic que porta garanties i sap com funciona el CCE Tiana. Amb ell arriben una sèrie de jugadors que  fins ara no hi eren i que no volien a Munuera d’entrenador, com reconeix el mateix president.

 

El problema pot ser l’estat físic d’aquests jugadors. Molts d’ells no estaran en el millor moment, ja que porten parats molts mesos.

 

El mateix president ha comparat l’estat del primer equip amb un pacient: “encara que està malament, a aquestes alçades encara som a temps de donar-li el medicament per provar de curar-lo”.