Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Aquest estiu “Llegir té premi”

Pels infants i joves d’entre 8 i 16 anys, aquest estiu “Llegir té premi”. El Servei de Biblioteques i la plataforma Legiland s’han unit per crear aquest concurs que vol fomentar la lectura i ampliar el bagatge lector dels participants. La Pilar Aznar, directora de Can Baratau, ho explica:

 

Per participar en el concurs, que està actiu des del 6 de juliol fins al 13 de setembre, cal inscriure’s a la pàgina web de “Llegir té premi”:

 

Es podrà escollir entre més de 600 propostes de lectures en català, castellà i anglès. Cada cop que els participants acabin un llibre, hauran de respondre una sèrie de preguntes sobre el que han llegit:

 

Amb els encerts, s’aconseguiran punts que permetran pujar de nivell, desbloquejar peces de l’avatar, guanyar medalles digitals i pujar en els rànquings per optar a més premis. Els 100 primers del rànquing de cada categoria s’enduran un diploma acreditatiu. Els primers guanyaran un iPad, els segons i tercers un smartwatch i els equips guanyadors i els quarts i cinquès de cada categoria s’enduran un lot de llibres.