Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Arrenca el Book Club a Can Baratau

Aquest dijous ha començat a Can Baratau el Book Club, el club del llibre en anglès que coordina el David Requena. L’espai reservat a la lectura en anglès busca consolidar-se, tal com ho han fet ja el Club du Livre en francès o el Club del Llibre en català.

La primera sessió ha servit com a presentació tant del David com dels sis tianencs i tianenques que hi han assistit. L’objectiu d’aquesta primera trobada era conèixer els membres i decidir entre tots i totes quin serà el funcionament del Book Club. En total, ha estat una hora i mitja en què els assistents han practicat el seu “speaking” i han intercanviat idees i propostes.

Aquest és un dels motius pels quals la majoria dels membres han volgut inscriure’s en aquest club: practicar l’anglès parlat i també, òbviament, el llegit. Tothom ha coincidit que el problema més gran que tenen amb aquest idioma és l’speaking, és a dir, parlar-lo.

Per exemple, l’Adela, una de les assistents, ha dit que per a ella és un repte personal venir, parlar i aprendre més anglès per poder millorar-lo. També opina així el Miquel, un altre membre, que ha dit que no té cap problema a l’hora de llegir l’anglès però que, en canvi, li costa més parlar-lo. Per últim, la Lea ha afegit que no té ningú amb qui practicar l’anglès parlat i que un club com aquest pot ajudar-la.

Al final de la sessió, tothom ha sortit satisfet i amb ganes de continuar d’aquí a un mes,  dijous 22 de març. La Lea ens explica què espera d’aquest Book Club, després d’haver-ne assistit a la primera sessió:

 

La Lea creu que era una activitat que feia falta a Tiana.

L’Elisa, una altra de les assistents, és del mateix parer:

 

De moment, el llibre que s’han emportat en acabar la primera sessió ha sigut el de “L’extrany cas del Dr. Jeckyll i Mr. Hyde”, de Robert Louis Stevenson. Les següents lectures les escolliran entre tots i totes, amb una llista de llibres oberta on podran escriure les seves propostes. A més a més, a la propera sessió potser es troben amb la taula més plena que avui: el David ha promès que portaria te amb pastes.