Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Balanç de final de curs de La Penya dels Llibres

El curs escolar està tocant a la seva fi i moltes de les activitats extraescolars que es fan per les tardes ja estan fent les seves últimes sessions. És el cas del club de lectura infantil La penya dels llibres, de la biblioteca Can Baratau, que ha finalitzat aquest divendres 15 de juny després de 8 mesos en actiu.

Aquest club de lectura mensual, dirigit a nois i noies d’entre 9 i 12 anys, es feia cada tercer divendres de mes, de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts de set. Ha sigut una de les novetats que la biblioteca ha incorporat a la seva agenda d’activitats per aquest curs que ara acaba. El seu coordinador, el Joan de Boer, en fa una valoració molt positiva:

 

De mitjana, explica, han assistit entre 6 i 12 nens en les diferents sessions que s’han fet. En total, han llegit 6 llibres: El misteri de la tifa de gos abandonada; Jo, Elvis Riboldi; Les bruixes, de Roald Dahl; El món genial de Tom Gates; Com escriure realment malament i, per últim, Sputnik. El Joan de Boer explica quins són els llibres que més han agradat:

 

Els nois i noies de La penya dels llibres no només han llegit, sinó que també han practicat l’escriptura. Per exemple, en el taller que es va fer el passat 16 de febrer a la biblioteca de l’escola Lola Anglada, explica el coordinador:

 

En Joan de Boer es mou pel camp de la dinamització lectora i ha coordinat tant clubs de lectura infantils com per a adults. Ell mateix ens explica les diferències de treballar amb una franja d’edat o amb una altra:

 

Els lectors i lectores de La penya dels llibres s’enduran un regal de final de curs: un diploma que servirà de record del seu pas per aquest club de lectura i l’entrega del quadern que han anat fent durant el curs, amb les ressenyes dels llibres i petites activitats relacionades amb cada un.