Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Beatriz Puerta presenta el seu primer llibre a la botiga Casper aquest dissabte

“La Suelta es ese lado gamberro y alocado que todas llevamos dentro. Es nuestra feminidad más macarra, más desinhibida, más espontánea. La vital, la auténtica.” Així defineix Beatriz Puerta el seu bloc lasuelta.com, on hi escriu de forma desenfadada i divertida amb l’objectiu de connectar amb les lectores i lectors d’una manera fresca i directa.

L’autora tianenca està a punt de fer un gran pas, publicar el seu primer llibre Ellos, Nosotros, Vosotros que sorgeix d’una sèrie de 30 posts que va anar publicant al bloc durant un any. La presentació del llibre tindrà lloc aquest dissabte a les 12.30h a la Botiga Casper de Tiana i comptarà amb la dramatització de dues escenes de la història a càrrec d’un grup d’actors.

flyer presentacio

 

Puerta explica que la idea de fer un llibre que havia publicat en forma de posts a lasuelta.com va ser de la seva amiga Sandra Parodi, actual ajudant de distribució de Puerta. Inicialment Puerta no va donar gaires voltes a la idea, en part a causa de la falta de temps que tenia en no ser l’escriptura la seva activitat professional. Fins que el dia del seu aniversari inesperadament les seves amigues van aparèixer amb el llibre sota el braç ja editat. L’editorial que s’hi va engrescar va ser Meteora, a càrrec de dos tianencs: la M. Dolors Sàrries i en Jordi Fernando. Puerta ens fa 5 cèntims de l’argument del llibre.

 

També assegura que fins el dia d’avui ha tingut reaccions molt positives per part de les lectores i lectors del bloc, que reconeixen haver-se sentit identificats amb els personatges.

 

El bloc de Beatriz Puerta, il·lustrat per Letizia Puerta, va sorgir de la necessitat irremeiable de l’autora d’escriure i comunicar-se. A la vegada volia contradir alguns prejudicis en relació a les dones.

 

Actualment en el bloc s’hi poden trobar els primers capítols, per poder llegir la resta, però els lectors hauran de comprar el llibre, que pot trobar-se en dos establiments: la botiga Casper de Tiana i l’Espai Catorze a Maó (Menorca). Pròximament, afirma l’autora, el llibre també podrà comprar-se online a la pàgina web de l’editorial Meteora. Beatriz Puerta firmarà llibres per Sant Jordi a Tiana a la botiga Casper. L’horari encara està per confirmar.