Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Beure molta aigua, el principal consell per a la calor

Comença el bon temps i cal estar previnguts perquè quan arribin les altes temperatures no patir els coneguts cops de calor. És per això que és molt important tenir en compte una sèrie de consells per evitar problemes de salut. Un dels principals és el de beure molta aigua. Ens ho recorda Sílvia Serés infermera de Badalona Serveis Assistencials.

 

El fet de la ingestió de líquid és molt recomanable, millor que no sigui alcohòlic. També ho és el portar roba de cotó que sigui lleugera o evitar els menjars amb moltes calories i calents. Aquests consells també són aplicables a la llar. Per poder tenir la casa més fresca, les recomanacions són obrir finestres durant la tarda i evitar el sol directe.

 

A l’hora de sortir al carrer, és important evitar les hores de màxima calor i els migdies. Si es treballa a l’aire lliure, és molt recomanable vestir amb roba clara, ample i fresca. També cal utilitzar gorres i ingerir molta més aigua. Una vegada més, els problemes venen donats per pels grups d’edat dels més petits, tot el que són nadons i els més grans. Com ens expliquen des de Badalona Serveis Assistencials

 

Ara cal estar atent i evitar les hores de màxima insolació per poder tenir un estiu tranquil i sense problemes de salut.