Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Blasco: “ara no necessitem tornar al Calet, necessitem baixar directe al tren”

“Vam començar la negociació del Pressupost del 2017 amb força mà estesa, sempre vam acceptar propostes i hem intentat arribar a acords” asenyala Núria Blasco, segona tinent d’alcalde de l’Ajuntament. Per tot això, la també portaveu del grup municipal del PSC diu estar “dolguda” amb Junts per Tiana, grup que va demanar fer la negociació del Pressupost directament amb l’alcaldessa:

 

Diego Parra, portaveu del PP, sí que es va poder reunir amb Ester Pujol a finals de l’any passat. Núria Blasco assegura, però, que no va ser una reunió per negociar el Pressupost municipal:

 

Un dels punts que ha impedit que hi hagués més grups municipals que votessin sí al Pressupost ha estat la construcció d’un carril bici Tiana-Montgat, molt qüestionada per tota l’oposició que creu que no és una obra prioritària. Núria Blasco, però, explica els motius pels quals l’equip de govern el vol fer aquest mateix any:

 

Una altra de les sol.licituds de l’oposició, en aquest cas del PDCat, per poder haver donat llum verda al Pressupost era que s’abaixés l’IBI. Blasco explica les raons de l’equip de govern per mantenir-lo congelat, com fins ara:

 

A l’entrevista, Núria Blasco ha desmentit que Diego Parra donés el seu sí al Pressupost municipal a canvi que no es treguin aparcaments del centre del poble, tal com ell mateix va dir fa poc a La Local:

 

La tinent d’alcalde parla també a l’entrevista de la necessitat que Tiana potenciï “de forma eficient” la connexió de Tiana amb l’estació de Montgat per anar a Barcelona o al Maresme: “ara no necessitem un Calet”, assenyala.

Finalment, ha explicat que aquest any 2017 la Regidoria de Cultura està pendent de tornar-se a reunir per seguir donant forma a dos projectes començats l’any passat: el Museu a Cel Obert i la renovació dels usos del Casal.

Podeu escoltar l’entrevista sencera en aquesta mateixa notícia.