Bon cap de setmana per la majoria d’equips tianencs

El CCE Tiana suma i es posa líder

Golejada la que ha fet aquest cap de setmana el CCE Tiana. Els jugadors d’Oscar Chies han guanyat amb molta claredat contra un rival molt fluix com és el Dosrius. Els tianencs sempre han dominat un partit que a la primera part ha acabat amb un gol de penal al darrer minut de la primera part. Amb aquest marcador s’ha arribat al descans. Ja a la segona part el nivell físic dels de l’alt maresme ha baixat i això ho ha aprofitat el Tiana per anar a per totes i guanyar el partit. En tres minuts havien augmentat l’avantatge i es posaven amb 4 a 0. Tot i retallar distàncies el Dosrius no ha pogut fer res i ha acabat perdent per un clar 1 a 9. Amb aquest resultat el CCE Tiana se situa líder de la categoria. Un molt bon moment com explica el mateix entrenador Oscar Chies

L’equip ha estat molt superior a la segona part pels canvis tàctics. Ara tocarà lluitar contra un Cabrils que també està a la zona alta.

Primera victòria del Bàsquet Tiana

El Bàsquet Tiana ha sumat la primera victòria de la temporada. Ha estat a Terrassa. Els tianencs s’han imposat 67 a 78 contra el  Sant Pere, un conjunt que estava a la zona mitja de la taula. Els de José Luís Martínez sempre han estat per damunt en el marcador i els tianencs aconsegueixen la primera victòria de la temporada i sortir de la cua de la classificació. Segons l’entrenador els jugadors comencen a tenir clar el que és estar a la Segona Catalana, José Luís Martínez

La propera setmana els tianencs es veuen les cares contra el Vilassar el cuer de la categoria i un rival per aposentar el resultat de la setmana.

El Futsal Tiana empata a 4 contra el Dante

El Futsal Tiana segueix a la zona mitja de la taula de la Primera Nacional. Els de Guillermo Castillo no estan tenint un bon inici de temporada. Aquesta setmana han empatat a 4 contra el Dante en un partit que no ha anat com ell volia. Com tota la temporada. Per aquest motiu els tianencs han vist com encara no han aconseguit guanyar. Ho explica el mateix entrenador Guillermo Castillo.

Ara ja pensen en la propera temporada contra el Alta Segarra un rival que ocupa la zona baixa de la taula i que esperen treure bons resultats

El Vòlei Tiana perd de manera clara

Les tianenques han perdut aquesta setmana contra un dels rivals de la zona alta com el Bordils B per 3 a 0 sense gaires opcions. Tot i fer un bon partit en el segon quart, no van poder treure el millor resultat. Els tianencs ocupen la zona mitja de la taula i esperen poder treure millors resultats en les properes setmanes.