Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Bona acollida de la venda de diaris a l’estanc

Tot i que aquest diumenge va ser l’últim dia que a Tiana es va poder comprar la Premsa a la llibreria, el poble no se’n va quedar sense: la Palmira, titular de l’estanc, va poder arribar a un acord amb un distribuïdor de diaris de Montgat. Per això, des d’aquest dilluns, a l’estanc s’hi poden comprar tots els diaris de tirada nacional.

IMG_5547

Tianencs i tianenques han acollit amb alleujament la novetat ja que, sense aquest acord, al poble ja no quedava cap punt de venda de diaris i hagués calgut anar a Montgat o a altres poblacions:

 

La Palmira, titular de l’estanc de Tiana, diu que, poc a poc, va agafant-li el ritme a la venda de diaris i a tot el que representa. Està contenta, diu, que el poble no s’hagi quedat sense Premsa:

 

Té previst que aquesta venda sigui “provisional, ja que si el dia de demà la papereria torna a funcionar, que ho agafin ells”, afirma. I és que la papereria Multicolor, l’única del poble, torna a estar en traspàs des de començament d’aquesta setmana. Diumenge passat van deixar de vendre Premsa i, l’endemà, van tornar a penjar el rètol que es va veure durant molts mesos a la porta: “Es traspassa”.

Des de dilluns la papereria Multicolor torna a estar en traspàs
Des de dilluns la papereria Multicolor torna a estar en traspàs

Un cop detectada la possibilitat que Tiana es quedés sense Premsa, la Palmira va arribar ràpidament a un acord amb el venedor de diaris de Montgat:

 

Com que l’estanc no tanca cap dia de la setmana, explica la Palmira, “per a mi no és un sobreesforç haver d’obrir per vendre diaris també els diumenges”.