Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Braçades solidàries

En David Vergés i l’Ismael Guzmán, de Fes Tri Tiana, han format equip amb en Marc Pujol-Busquets i el Xevi Fabrego per participar en l’Oncoswim, una prova esportiva i solidària de natació en aigües obertes que es farà el 6 de juny i que està organitzada per la Fundació Oncolliga Girona i amb el suport del Club Natació RadikalSwim:

 

Tal com explica en David Vergés, l’objectiu d’aquesta iniciativa és recaptar fons per ajudar a la investigació sobre el càncer de mama triple negatiu:

 

I és que a Fes Tri aquesta malaltia els toca de prop. Una mare del club, la Sara Gamez, pateix aquesta malaltia. Ella mateixa explica en què consisteix:

 

Així doncs, el fet que sigui una malaltia poc habitual fa que es necessiti més inversió en la investigació:

 

Com que és una causa solidària, l’aportació mínima per equip per poder participar en la cursa és de 500 euros. És per això que ben aviat començaran una campanya per aconseguir donacions:

 

Es podrà ajudar de dues maneres. La primera és realitzant la donació a les diferents urnes que col·locaran en llocs estratègics del poble:

 

L’altre és realitzar la donació directament per la pàgina web d’Oncoswim i fer-la seleccionant l’equip de Fes Tri Tiana:

 

Els quatre esportistes, que han batejat aquesta iniciativa amb el nom de “Swimming is winning”, hauran de superar una travessia de 30 quilòmetres per relleus de l’Estartit fins a Calella de Palafrugell: