Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Campus i estades esportives per amants del bàsquet

Set dels deu casals d’estiu oferts a Tiana tenen l’esport com a element central. Entitats i clubs diversos aposten per aquest tipus de casals, campus i estades, que any rere any continuen tenint una gran afluència. A més, a diferencia d’altres propostes temàtics del poble, la majoria ofereixen jornada completa i la possibilitat que la nena o nen hi dini. Aquesta opció és molt important per algunes famílies en què mares i pares encara treballen fins l’agost. Des de La Local-Ràdio Tiana hem volgut fer un recull dels casals que posen el focus en l’esport per tal destacar les diferències que tenen entre uns i altres. Començat pels casals de bàsquet.

Campus Cruz + Domínguez

Es tracta d’una proposta on el reclam més gran és la participació de les celebritats esportives Anna Cruz (Dinamo Kursk) i Silvia Domínguez (Liga Femenina Perfumerías Avenida).

És l’únic entre les 7 propostes esportives en què nenes i nens dormiran fora de casa fins que acabi la setmana, del 8 al 15 de juliol. L’alberg on s’hi estaran és la Casa de la Conreria (Pere Tarrés), mentre que les activitats esportives es faran entre les pistes de l’alberg i el poliesportiu de Tiana. Les edats de participació van de 10 i 18 anys.

Nenes i nens s’entrenaran amb les jugadores Anna Cruz i Silvia Domínguez, totes dues jugadores de la selecció espanyola que va quedar Sub-campiona Olímpica als jocs de Río 2016.

A part de les activitats esportives, l’estada també tenen una part lúdica que comptarà amb una excursió a Isla Fantasía, un bany diari a la piscina de l’alberg, gimcanes i jocs de nit.

El preu de l’estada és de 470 setmanals.

Més informació sobre inscripcions aquí.

Estades 2016. Font: cruzdominguez.camp
Estades 2016. Font: cruzdominguez.camp

Campus Paco Redondo

El Campus Paco Redondo és l’única proposta que aposta només per l’horari de tardes, oferint una jornada de 15.30h a 18.30h la setmana del 3 al 7 de juliol. També en aquest cas el nom del esportistes involucrats és atractiu. El campus sorgeix de la iniciativa de Paco Redondo, entrenador ajudant del Reial Madrid de Bàsquet de la lliga ACB, i de J.M. Guzmán, coordinador del C.B Tiana i ex-jugador ACB.

La proposta es centre en la tecnificació del bàsquet i comptarà amb la visita de jugadors professionals ACB.

El preu per la setmana és de 165 euros amb descompte per a jugadors i jugadores del CB Tiana. El campus compta amb dues places becades.

Més informació sobre inscripcions aquí.

Cartell Campus Paco Redondo.
Cartell Campus Paco Redondo.