Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Baratau acull l’exposició itinerant “El tabac al descobert”

Can Baratau acull des del passat dilluns, 27 de maig, i fins al proper divendres 7, l’exposició itinerant de la Diputació de Barcelona “El tabac al descobert”. L’exposició, dirigida a l’alumnat del primer cicle d’ESO, té com a objectiu evitar o ajornar l’experimentació dels joves amb el tabac i generar actituds contràries cap al seu consum.

Segons dades extretes de l’Enquesta sobre l’Ús de Drogues a l’Ensenyança Secundària a Espanya, elaborada durant el període 2016-2017 a l’estudiantat d’entre 14 i 18 anys, l’edat mitjana d’inici de consum del tabac es troba als 14,1 anys.

Tal com informa la Diputació de Barcelona, la mostra consta de 10 plafons de temàtiques diverses, que es complementen amb una guia de dinamització pel professional que acompanya els joves durant la visita.

Acabat el recorregut, els assistents poden participar en el joc “I tu què en saps? Juga i descobreix-ho”, on hauran de decidir si l’enunciat que se’ls proposa és veritat o mentida. L’exposició també disposa d’una pàgina web des d’on es pot descarregar material elaborat per ajudar a generar debat entre els alumnes.