Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Baratau es suma a la Supernit a les Biblioteques

La Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya i l’SX3 s’uneixen per organitzar la “Supernit a les Biblioteques”, un esdeveniment multitudinari que compta amb en Titó, el nou personatge de l’SX3, com a prescriptor.

La cita tindrà lloc el divendres 19 de maig a les set de la tarda i es farà simultàniament a 220 equipaments d’arreu de Catalunya, entre els quals es troba Can Baratau. La Pilar Aznar, directora de la biblioteca de Tiana, ens explica que ja han aconseguit exhaurir totes les places disponibles:

 

La Supernit tindrà una durada aproximada d’una hora i comptarà amb jocs, contes i audiovisuals per viatjar per diferents mons a través dels llibres. A més, enguany han estrenat una cançó i un videoclip, amb coreografia inclosa, especial per a la jornada, “La biblioteca està plena de llibres” dels Fa La La.

La Supernit és una iniciativa del SX3 i la CCMA en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat.

Taller de papallones

La Supernit serà divendres, però l’activitat a la biblioteca no para i de cara a dissabte 20 de maig han preparat una activitat emmarcada en el projecte Parcs i Biblioteques… naturalment! Es tracta d’un taller per aprendre a observar i alhora conèixer papallones, erugues, crisàlides i capolls.

El taller el conduirà Educabitxos i està adreçat a infants a partir de 6 anys. Per participar cal fer inscripció prèvia presencialment o a través del telèfon 93 465 77 41 o el correu b.tiana.cb@diba.cat.