Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Baratau escalfa motors de cara al Tiana Negra

Can Baratau ja està escalfant motors de cara al Tiana Negra amb tres activitats relacionades amb aquest festival de la novel·la negra en català, que tindrà lloc el divendres 22 i dissabte 23 de gener.

Per una banda, per segon any consecutiu tornen a apostar pel taller de poesia negra, conduït pel poeta i gestor cultural Martí Noy. La Pilar Aznar, directora de la biblioteca de Tiana, explica que enguany serà virtual:

 

Per participar en algun dels dos grups que es faran cal inscripció prèvia escrivint al correu b.tiana.cb@diba.cat o trucant al 93 465 77 41. El primer grup farà dues sessions del taller el dimarts 12 i dimecres 13 a les sis de la tarda, mentre que el segon les farà el divendres 15 a les sis i el dissabte 16 a les onze del matí:

 

Els poemes realitzats durant el taller de poesia negra es llegiran en veu alta durant la celebració del festival, concretament el dissabte 23 de gener a un quart i cinc de dues.

Per altra banda, el dijous 21 de gener a les set de la tarda es farà un club de lectura virtual dedicat a la novel·la negra. La Pilar Aznar explica que s’analitzarà el recull “Elles també maten”:

 

Per últim, no podia faltar el tradicional joc de pistes: