Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Baratau estrena les píndoles informàtiques

Can Baratau estrena el proper dimarts 27 de desembre una nova activitat oberta a tothom. Es tracta de les píndoles informàtiques, unes petites formacions d’una o dues sessions de dues hores que tenen l’objectiu de fer conèixer el que és més essencial de les principals eines informàtiques i dels dispositius mòbils.

Des de la biblioteca informen que la primera píndola constarà d’una única sessió d’onze del matí a una del migdia i tractarà sobre el correu electrònic, una eina bàsica de comunicació digital que, sovint, és un requisit indispensable per registrar-se a molts llocs web o és útil per rebre informació de diferents institucions públiques.

Aquesta píndola està pensada tant per les persones que encara no tinguin correu electrònic i en vulguin un com aquelles que ja en tinguin, però vulguin repassar el seu funcionament o aclarir-ne dubtes.

Les formacions estan pensades per fer-se en petit grup, d’un màxim de 6 persones. És per això que serà necessari fer reserva prèvia a través del correu b.tiana.cb@diba.cat o trucant al 934 657 741.