Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Baratau torna a col·laborar amb la Marató de TV3 venent llibres de segona mà a dos euros

Can Baratau ja fa anys que col·labora a la campanya “Biblioteques amb la Marató” amb un seguit d’activitats que busquen donar suport a la Marató de TV3. La que mai no canvia i es manté en el temps és la venda de llibres de segona mà, que aquest any estan a un preu de dos euros. Ho explica la Pilar Aznar, directora de la biblioteca:

 

Alguns dels llibres que es poden trobar per només dos euros són en Geronimo Stilton, Cometas en el cielo, L’ombra del vent, El senyor dels anells o Germanes, gossos, friquis i altres espècimens. Tots s’han rebut gràcies a donacions i es podran aconseguir fins el proper 16 de desembre, quan es celebri la Marató.

Enguany, la vint-i-setena Marató de TV3 tracta sobre el càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones. Malgrat els avenços que s’han fet en els últims anys, la incidència continua sent molt alta: es calcula que, al llarg de la vida, en tindran 1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones.

És per això que tots els diners que s’aconsegueixin serviran per impulsar la recerca per aconseguir nous mètodes de prevenció, diagnòstic i tractaments més eficients. Des de Tiana, es pot aportar un granet de sorra mitjançant aquesta iniciativa.