Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Baratau torna a apostar per la Sopa de Lletres pel Tiana Negra

La Biblioteca Can Baratau s’ha tornat a tenyir de negre aquest mes de gener pel festival Tiana Negra, que tindrà lloc el proper 19 i 20 de gener. Enguany tornaran a repetir la Sopa de Lletres que tan bona rebuda va tenir l’any passat. Però la nova Sopa de Lletres arriba amb parany… El Dani, treballador de Can Baratau, explica en què consistirà:

 

Caldrà, doncs, esbrinar quins són els 10 títols de novel·la negra d’autor català que la Biblioteca té al seu fons, sense caure al parany. Si hi ha un guanyador, s’emportarà un lot de llibres de novel·la negra. Però… què passarà si es produeix un empat?

 

Si tot i així hi continua havent més d’un guanyador, el lot s’entregarà per sorteig. Per participar al concurs només heu d’entrar a l’enllaç del web de la Biblioteca i descarregar-vos la Sopa de Lletres, o bé anar fins al taulell de préstec de Can Baratau i agafar un full amb la Sopa ja impresa. Un cop feta, haureu d’enviar el resultat a b.tiana.cb@diba.cat amb les vostres dades. El termini va començar dilluns 8 de gener i hi ha temps per participar-hi fins el 19 de gener a les 15:45. Enrecordeu-vos bé de l’hora, perquè potser serà la clau que us farà guanyar…