Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Gaietà amb Escalfapé II: Associació Hebe, Rice i la Reducció de les desigualtats

Sis murs, sis entitats i sis artistes. El festival de murals TIANART ja ha acabat la fase de creació de les obres que reflecteixen sis dels disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La votació popular per escollir el mural guanyador començarà el divendres 27 de novembre i acabarà el dimecres 2 de desembre.

L’última de la sèrie de notícies per conèixer millor algunes de les entitats participants en la primera edició d’aquest festival té com a protagonista a l’Associació Hebe, que ha format part del concurs juntament amb l’artista Eduard Sacrest “Rice” per representar l’ODS de Reducció de les desigualtats al mur del Carrer Can Gaietà amb Escalfapé.

La Rebeca forma part de l’Associació Hebe i explica la tasca socioeducativa que desenvolupen des d’aquesta entitat:

 

Una tasca molt relacionada amb l’ODS que han escollit:

 

Aquesta relació entre la seva tasca socioeducativa i la reducció de les desigualtats és el que s’ha volgut transmetre a través del mural creat per l’artista Rice:

 

Des de l’Associació Hebe ja havien col·laborat amb l’artista en altres projectes:

 

La Rebeca explica que el procés creatiu del mural s’ha fet de manera col·laborativa amb els joves que atenen a l’Associació Hebe, inclòs com un projecte més de la seva tasca socioeducativa: