Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Gaietà amb Escalfapé: Projecte Laia, Natalia Molinero i l’Educació de qualitat

Sis murs, sis entitats i sis artistes. El festival de murals TIANART està en plena fase de creació i ja s’han començat a pintar la gran majoria de les obres que reflectiran sis dels disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

L’entitat encarregada de donar el tret de sortida ha sigut Projecte Laia, que ha format equip amb l’artista Natalia Molinero per representar l’ODS d’Educació de qualitat al mur del carrer Can Gaietà amb Escalfapé.

La Susanna viu a Tiana i és voluntària d’aquesta organització sense ànim de lucre. El seu primer contacte amb Projecte Laia va ser gràcies a l’Escola Lola Anglada, que col·labora amb ells:

 

Com a voluntària ha participat en diferents activitats per donar a conèixer l’organització i recaptar fons. La Susanna explica que va veure l’anunci del TIANART com una oportunitat més per fer visible la tasca de Projecte Laia:

 

Va ser la mateixa organització del festival que va posar en contacte a aquesta entitat amb l’artista Natalia Molinero:

 

Projecte Laia forma part de l’Associació Vedanthangal Sangam, que actua com a catalitzador d’una transformació social entre les comunitats més desafavorides de l’Índia. La Susanna explica que Projecte Laia dedica els seus esforços a construir un futur millor per als habitants d’una zona rural del sud de l’Índia anomenada Vedanthangal:

 

Una de les tasques principals que desenvolupen està estretament relacionada amb l’ODS escollida, l’educació de qualitat:

 

La Susanna creu que el mural de la Natalia Molinero reflecteix molt bé tant l’ODS com la tasca de la mateixa entitat: