Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Riera causa sensació durant el Tast

Va ser un dels grans protagonistes del Tast d’aquest any. Can Riera obria les seves portes divendres amb nova imatge i una funció molt concreta: acollir la primera edició del Tastet Xef. Un esdeveniment que havia de complementar amb l’activitat a la Plaça de la Vila, el Jardí Lola Anglada o el carrer Marquès de Monistrol. Però l’antic celler va captivar a tothom i va destacar amb llum pròpia. El canvi físic contrasta amb el que havia tingut i pel que encara molts tianencs el recorden, com és el cas de la Montse Forquet.

 

El bon gust amb el que ha estat decorat, així com la seva ubicació va portar a molta gent a treure el cap per Can Riera, ja fos per seguir l’evolució del concurs o bé per seure als tamborets o  butaques. Tots els testimonis amb els que va parlar Ràdio Tiana durant el Tast  en van elogiar l’obertura i la reforma.

 

Davant aquest fet, la pregunta resulta evident. Ha de continuar obert, Can Riera? I en cas afirmatiu, també caldria saber quina utilitat donar-li. Alguns dels entrevistats ho tenen clar.

 

Val a dir que gran part dels grups polítics ja havien apostat per la reobertura de l’antic celler. Un punt més a favor pel que sembla que és un clam popular.