Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Riera, epicentre dels actes del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Can Riera serà l’epicentre del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones d’enguany. El dimecres 25 i el dijous 26 de novembre tindran lloc dues activitats que es podran gaudir o bé de manera presencial amb reserva prèvia, seguint els protocols establerts per les autoritats sanitàries, o via streaming pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Tiana.

El plat fort serà el dia 25 amb l’acte institucional que inclourà la lectura del manifest i una xerrada posterior sobre la violència filioparental a càrrec de l’Asociación Raíces. L’acte començarà a les sis de la tarda.

La segona activitat es farà el dia 26 a dos quarts de set de la tarda i consistirà en la representació d’un espectacle de petit format titulat “Jo, Amy Plath: el conte de les sabates vermelles”. Organitzat per l’Escola d’Adults Timó, a través del conte, textos de Silvia Plath i la biografia d’Amy Winehouse, es reflexionarà sobre què fem i què no fem les dones per aconseguir el consentiment de la societat.

Les inscripcions per a qualsevol dels dos actes s’hauran de fer a través del correu pij.tiana@tiana.cat. Una adreça a través de la qual també es podrà demanar informació sobre el cicle de quatre tallers sobre sexualitat femenina que es faran de manera virtual el 24 de novembre, el 22 de desembre, el 26 de gener i el 23 de febrer.

A més, fins a finals de mes trobareu un aparador temàtic de llibres a la Biblioteca Can Baratau.