Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Riera serà l’epicentre del Tast Tiana d’enguany

Can Riera serà una de les grans protagonistes del Tast Tiana d’aquest any, que es farà del 9 a l’11 de juny. Aquest any per Can Riera o pels seus voltants passarà ben bé el més important de la fira: el concurs gastronòmic, actuacions de música en directe, cinema i degustacions de menjar i vins de la D.O.Alella.

Va ser, precisament la fira gastronòmica tianenca que va fer tornar a la vida a la vella masia, fa tot just un any, quan durant el Tast de l’any passat va acollir el concurs de cuina i alguns tallers.

Cultura, menjar i cuina a Can Riera

Tot començarà amb la tarda-nit de cinema temàtic del Tast Tiana que s’hi farà divendres 2 de juny a Can Riera: es projectarà la pel.lícula “Un viatge de 10 metres” i, tot seguit, hi haurà col.loqui i degustació de plats i vins d’establiments presents en aquesta edició del Tast.

cine forum un viaje de diez metros 01

El concurs de cuina Tastet Xef ja és un clàssic del Tast Tiana. Tot i que només té 1 any és molt esperat pel públic. Aquest any també l’acollirà Can Riera però, a diferència de l’edició anterior, només durarà una tarda, la del dissabte del Tast. Competiran 4 parelles (és a dir, 8 concursants en total) que durant una hora i mitja hauran de cuinar un primer fred, un segon calent i unes postres. Aquest divendres, precisament, s’ha obert la inscripció pel Tastet Xef.

La versàtil Can Riera farà també d’escenari i sala de concerts durant el Tast: divendres, poc després de la inauguració de la fira, els White Room tocaran música en directe mentre duri la fira. A més, aquella mateixa tarda, la masia haurà acollit la Cantata que cada any, per la festa major petita, fan els infants de les escoles de Tiana. Per si tot això fos poc, durant el Tast Tiana a Can Riera també s’hi farà el curs de tast de vins.

IMG_0025

A més, als seus voltant aquest any s’ha habilitat un espai, el dels jardinets de Can Baratau, amb tauletes per beure i menjar els tastets de la fira. Tastets que s’adquiriran amb uns tiquets que també canvien d’espai de venda: aquesta vegada ja no es vendran a la Plaça de la Vila, com a les edicions anteriors, sinó al costat mateix de Can Riera.